Breng uw vakantie door op de vierkantshoeve La Baie du Lièvre in Chimay

En ga op ontdekkingstocht in deze mooie streek!

De streek rond Chimay loont zeker de moeite om er uw vakantie door te brengen. Ze biedt immers zowel voor kinderen als voor volwassenen tal van ontspanningsmogelijkheden.

Of u nu uw batterijen wil opladen door op te gaan in de natuur of door in de geschiedenis van de streek te duiken, u vindt ongetwijfeld een activiteit naar uw zin. Ook de sportliefhebbers zullen niet teleurgesteld zijn. In het toeristisch bureau van Chimay komt u alles te weten over de vele troeven van de streek: wandeltochten op bewegwijzerde paden, mountainbikeparcours, recreatieparken, wandelingen te paard, geleide bezoeken aan de stad en de vele toeristische attracties, enz. Hieronder geven we u al enkele tips.

Château de Chimay

www.chateaudechimay.com

Chimay

Maak kennis met de geschiedenis van Chimay aan bord van een toeristisch treintje. Een aangename en ontspannende manier om de vele gezichten van Chimay te ontdekken: de Grand’Place, het Parc du Château des Princes de Chimay en het dorp Virelles.

Contact : tourisme@ville-de-chimay.be

Abbaye de Scourmont

www.scourmont.be

Aquascope in Virelles

www.aquascope.be

La Grange aux Papillons

Geniet van het weelderige decor van de veelkleurige bomen en planten. En laat u verrukken door de prachtigste exotische vlinders die er vrij rondvliegen.

www.lagrangeauxpapillons.com

Lac du Val Joly

Paardrijden, binnenzwembad, mountainbikeparcours (ook verhuur van fietsen), avonturenparcours, rondvaarten op het meer, minigolf, watersporten,…

www.valjoly.com

Les Barrages de l'Eau d'Heure

www.lacsdeleaudheure.be

Wilt u Chimay en de omgeving verkennen?

Dan is La Baie du Lièvre de ideale uitvalsbasis om op stap te gaan.

Contacteer ons