top of page
La Baie du Lièvre

La Baie du Lièvre heet u van harte welkom in haar karaktervolle vakantiehuizen en gastenkamers

Volop ontspannen in de ongerepte natuur rond Chimay

La Baie du Lièvre is een familiebedrijf dat al twee generaties gespecialiseerd is in de runderteelt. Het bedrijf ligt te midden van het groen in Bailièvre bij Chimay. 

In de onmiddellijke omgeving van de nog actieve boerderij baten de eigenaars twee vakantieverblijven voor grote groepen en enkele gastenkamers uit. 

Die zijn ondergebracht in een vleugel van de typische oude vierkantshoeve. La Baie du Lièvre is een groot domein in volle natuur en ver van alle verkeer. Het is dus een erg veilige omgeving voor kinderen waar ze vrij kunnen rondlopen en spelen.

La Baie du Lièvre

Carelle Goossens

Uw vraag

Bedankt voor uw bericht! Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

contacteer

Daarnaast biedt La Baie du Lièvre heel wat ontspanningsmogelijkheden voor elke leeftijd: dagtochten, boswandelingen, mountainbikeroutes, bezoeken aan de toeristische trekpleisters van de streek. 

Komt u als koppel, bent u in groep of met uw familie, La Baie du Lièvre heeft alles om van uw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken.

La Baie du Lièvre

Wij verzoeken u om La Baie du Lièvre te contacteren voor alle bijkomende inlichtingen over onze vakantiewoningen, gastenkamers, services en à la carte formules. Wij beantwoorden uw vragen zo vlug mogelijk.

Gelieve ons te bellen op 0477 18 35 91 als u meteen een antwoord verlangt.  .

Geniet van de heilzame rust in de groene omgeving van La Baie du Lièvre. 

En reserveer uw verblijf alvast op  0477 18 35 91  of via mail.

bottom of page