Is er iets aangenamer dan aan tafel te gaan na een lange dag in de openlucht?
Om optimaal tegemoet te komen aan de verwachtingen van de gasten biedt La Baie du Lièvre een traiteurdienst voor elk budget aan. Als u tijdens uw vakantie liever zelf niet in de keuken staat, dan stellen wij u enkele eenvoudige en ook uitgebreidere menu’s voor, die alle met de meeste zorg bereid zijn. Daarnaast kunnen wij een aangepast menu samenstellen volgens uw behoefte zonder te raken aan de kwaliteit van onze gerechten.
Bovendien zorgen wij graag voor een picknick of een vieruurtje als u er voor een hele dag op uit trekt.
Menu 10 €/pers.
Spaghetti
Soep, stokbrood, gehaktbrood.
Voor elk verzoek om informatie over de allergenen die aanwezig zijn in onze producten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Menu 12,50 €/pers.
Hoofdgerecht
Gebraden kippenbouten met champignonsaus
Gevulde tomaten en courgettes
Rundsstoverij met trappist van Chimay
Stoofpotje van gevogelte met champignons, spekblokjes en sjalotten
Gegratineerde ratatouille met rijst
Gehaktbrood met Chimaykaas
Lasagne
Bijgerechten
In olijfolie gebakken aardappelen met grof zout of gratin dauphinois
Warme of koude groenten van het seizoen
Menu 16 €/pers.
Hoofdgerecht + dessert
Hoofdgerechten
Gebraden kippenbouten met champignonsaus
Gevulde tomaten en courgettes
Rundsstoverij met trappist van Chimay
Stoofpotje van gevogelte met champignons, spekblokjes en sjalotten
Gegratineerde ratatouille met rijst
Gehaktbrood met Chimaykaas
Lasagne
Bijgerechten
In olijfolie gebakken aardappelen met grof zout of gratin dauphinois
Warme of koude groenten van het seizoen
Desserts
Tiramisu met speculaas
Citroenmeringuetaart
Appelcrumble
Bladerdeeggebak met appelen
Opgerolde koek met chocolade of aardbeien (in het seizoen)
Chocoladetaart met lange vingers
Rijsttaart
Menu 21 €/pers.
Soep + hoofdgerecht + dessert
Soep
Broccoliroomsoep met gerookte zalm
Velouté van pompoen en wortel
Wortelroomsoep met tijm
Witloofroomsoep met grijze garnalen
Gevogeltevelouté met fijne groentjes
Courgetteroomsoep met plattekaas
Aspergeroomsoep met chorizo (in het seizoen)
Hoofdgerechten
Gebraden kippenbouten met champignonsaus
Gevulde tomaten en courgettes
Rundsstoverij met trappist van Chimay
Stoofpotje van gevogelte met champignons, spekblokjes en sjalotten
Gegratineerde ratatouille met rijst
Gehaktbrood met Chimaykaas
Lasagne
Bijgerechten
In olijfolie gebakken aardappelen met grof zout of gratin dauphinois
Warme of koude groenten van het seizoen
Desserts
Tiramisu met speculaas
Citroenmeringuetaart
Appelcrumble
Bladerdeeggebak met appelen
Opgerolde koek met chocolade of aardbeien (in het seizoen)
Chocoladetaart met lange vingers
Rijsttaart
Menu 26 €/pers.
Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
Voorgerechten
Visstoofpotje met saffraan
Kabeljauwin bladerdeeg met sesamzaad, gekonfijte tomaten en witte botersaus
Terrine vanverse en gerookte zalm met anijscitroenroom en blini’s
Tartaar van tongschar en zalm met tagliatelle van groentjes
Geitenkaas in brikdeeg met peertjes, Luikse siroop en sla
Hoofdgerechten
Gebraden kippenbouten met champignonsaus
Gevulde tomaten en courgettes
Rundsstoverij met trappist van Chimay
Stoofpotje van gevogelte met champignons, spekblokjes en sjalotten
Gegratineerde ratatouille met rijst
Gehaktbrood met Chimaykaas
Lasagne
Bijgerechten
In olijfolie gebakken aardappelen met grof zout of gratin dauphinois
Warme of koude groenten van het seizoen
Desserts
Tiramisu met speculaas
Citroenmeringuetaart
Appelcrumble
Bladerdeeggebak met appelen
Opgerolde koek met chocolade of aardbeien (in het seizoen)
Chocoladetaart met lange vingers
Rijsttaart
Barbecue 17 €/pers.
Vanaf 20 personen minimum
Vleesgerechten
Rundsbrochette
Kalkoenbrochette
Gemarineerdeham
Worst
Gemarineerdspek
Witte pens
Bijgerechten
In olijfolie gebakken aardappelen et gratin dauphinois
Pastasalade met gekonfijte tomaatjes, basilicum en feta
Pastasalade met Comtékaas, gedroogde ham en citroenolijfolie
Taboulehmet knapperige groentjes en kippenblokjes
Salade van witte kool, granny smith en cashewnoten
Gemengde sla (sla, rucola, gemarineerde tomaatjes, olijfolie met basilicum,
hardgekookteeieren en Parmezaanse kaas)
Rauwkost (gerasptewortelen en komkommersla)
Huisbereidesauzen: mayonaise, cocktailsaus, vinaigrette
Ontbijt 8 €/pers.
Croissant
Chocoladebroodje
Wit brood,grof brood, suikerbrood of rozijnenbrood
Koffie,thee, warme chocolademelk, melk
Sinaasappelsap
Driesoorten confituur, boter
Sneden kaas
Yoghurt
Picknick 8 €/pers.
1/2 belegdstokbrood per persoon
½ l water
1 stukfruit
1 huisbereid vieruurtje (cake)