top of page
La Baie du Lièvre

Maak het u makkelijk en doe een beroep op de traiteurdienst van La Baie du Lièvre. Smakelijk!

Is er iets aangenamer dan aan tafel te gaan na een lange dag in de openlucht?

Om optimaal tegemoet te komen aan de verwachtingen van de gasten biedt La Baie du Lièvre een traiteurdienst voor elk budget aan. Als u tijdens uw vakantie liever zelf niet in de keuken staat, dan stellen wij u enkele eenvoudige en ook uitgebreidere menu’s voor, die alle met de meeste zorg bereid zijn. Daarnaast kunnen wij een aangepast menu samenstellen volgens uw behoefte zonder te raken aan de kwaliteit van onze gerechten. 

Bovendien zorgen wij graag voor een picknick of een vieruurtje als u er voor een hele dag op uit trekt.

Menu 10 €/pers.

Menu

Spaghetti

Soep, stokbrood, gehaktbrood.  

 

Voor elk verzoek om informatie over de allergenen die aanwezig zijn in onze producten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Menu 12,50 €/pers.

Hoofdgerecht

Menu

Gebraden kippenbouten met champignonsaus

Gevulde tomaten en courgettes

Rundsstoverij met trappist van Chimay

Stoofpotje van gevogelte met champignons, spekblokjes en sjalotten

Gegratineerde ratatouille met rijst

Gehaktbrood met Chimaykaas

Lasagne

 

Bijgerechten

In olijfolie gebakken aardappelen met grof zout of gratin dauphinois

Warme of koude groenten van het seizoen

Menu 16 €/pers.

Hoofdgerecht + dessert

Menu

Hoofdgerechten

Gebraden kippenbouten met champignonsaus

Gevulde tomaten en courgettes

Rundsstoverij met trappist van Chimay

Stoofpotje van gevogelte met champignons, spekblokjes en sjalotten

Gegratineerde ratatouille met rijst

Gehaktbrood met Chimaykaas

Lasagne

 

Bijgerechten

In olijfolie gebakken aardappelen met grof zout of gratin dauphinois

Warme of koude groenten van het seizoen

 

Desserts

Tiramisu met speculaas

Citroenmeringuetaart

Appelcrumble

Bladerdeeggebak met appelen

Opgerolde koek met chocolade of aardbeien (in het seizoen)

Chocoladetaart met lange vingers

Rijsttaart

menu9
menu12
menu15

Menu 21 €/pers. 

Soep + hoofdgerecht + dessert

Menu

Soep

Broccoliroomsoep met gerookte zalm

Velouté van pompoen en wortel

Wortelroomsoep met tijm

Witloofroomsoep met grijze garnalen

Gevogeltevelouté met fijne groentjes

Courgetteroomsoep met plattekaas

Aspergeroomsoep met chorizo (in het seizoen)

 

Hoofdgerechten

Gebraden kippenbouten met champignonsaus

Gevulde tomaten en courgettes

Rundsstoverij met trappist van Chimay

Stoofpotje van gevogelte met champignons, spekblokjes en sjalotten

Gegratineerde ratatouille met rijst

Gehaktbrood met Chimaykaas

Lasagne

 

Bijgerechten

In olijfolie gebakken aardappelen met grof zout of gratin dauphinois

Warme of koude groenten van het seizoen

 

Desserts

Tiramisu met speculaas

Citroenmeringuetaart

Appelcrumble

Bladerdeeggebak met appelen

Opgerolde koek met chocolade of aardbeien (in het seizoen)

Chocoladetaart met lange vingers

Rijsttaart

menu20

Menu 26 €/pers.

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert

Menu

Voorgerechten

Visstoofpotje met saffraan

Kabeljauwin bladerdeeg met sesamzaad, gekonfijte tomaten en witte botersaus

Terrine vanverse en gerookte zalm met anijscitroenroom en blini’s

Tartaar van tongschar en zalm met tagliatelle van groentjes

Geitenkaas in brikdeeg met peertjes, Luikse siroop en sla

 

Hoofdgerechten

Gebraden kippenbouten met champignonsaus

Gevulde tomaten en courgettes

Rundsstoverij met trappist van Chimay

Stoofpotje van gevogelte met champignons, spekblokjes en sjalotten

Gegratineerde ratatouille met rijst

Gehaktbrood met Chimaykaas

Lasagne

 

Bijgerechten

In olijfolie gebakken aardappelen met grof zout of gratin dauphinois

Warme of koude groenten van het seizoen

 

Desserts

Tiramisu met speculaas

Citroenmeringuetaart

Appelcrumble

Bladerdeeggebak met appelen

Opgerolde koek met chocolade of aardbeien (in het seizoen)

Chocoladetaart met lange vingers

Rijsttaart

menu25

Barbecue 17 €/pers.

Vanaf 20 personen minimum

Menu

Vleesgerechten

Rundsbrochette

Kalkoenbrochette

Gemarineerdeham

Worst

Gemarineerdspek

Witte pens

 

Bijgerechten

In olijfolie gebakken aardappelen et gratin dauphinois

Pastasalade met gekonfijte tomaatjes, basilicum en feta

Pastasalade met Comtékaas, gedroogde ham en citroenolijfolie

Taboulehmet knapperige groentjes en kippenblokjes

Salade van witte kool, granny smith en cashewnoten

Gemengde sla (sla, rucola, gemarineerde tomaatjes, olijfolie met basilicum,

hardgekookteeieren en Parmezaanse kaas)

Rauwkost (gerasptewortelen en komkommersla)

 

Huisbereidesauzen: mayonaise, cocktailsaus, vinaigrette

bbq

Ontbijt 8 €/pers.

Menu

Croissant

Chocoladebroodje

Wit brood,grof brood, suikerbrood of rozijnenbrood

Koffie,thee, warme chocolademelk, melk

Sinaasappelsap

Driesoorten confituur, boter

Sneden kaas

Yoghurt

dejeuner

Picknick 8 €/pers.

Menu

1/2 belegdstokbrood per persoon

½ l water

1 stukfruit

1 huisbereid vieruurtje (cake)

piquenique

Geniet met volle teugen van uw vakantie en van de lekkere keuken van La Baie du Lièvre.

bottom of page